#
0

Alfondeguilla se forma per a utilitzar el desfibril·lador

  • 08

  • 08

27-setembre-2017.- Alfondeguilla ha rebut ja la formació per a l'ús del desfibril·lador que ha donat la Diputació de Castelló a través de la campanya ‘territori cardioprotegit’ impulsada pel govern provincial.

Quatre veïns d’Alfondeguilla vinculats al món sanitari i l'alcalde, Salvador Ventura, han participat en la formació del desfibril·lador que s'instal·larà en el consultori mèdic.

El primer edil ha explicat que “instal·larem el desfibril·lador en el consultori mèdic perquè, en cas d'emergència, allí és on està el personal preparat per a donar una atenció al pacient”. No obstant açò, “este aparell és mòbil, la qual cosa permetrà que puguem portar-ho on faça mancada com per exemple quan Alfondeguilla celebre les tradicionals carreres de muntanya”.

Salvador Ventura ha agraït a les persones voluntàries la seua predisposició a col·laborar en aquest projecte. “Tant important és que tinguem un desfibril·lador en el municipi, com que comptem amb diverses persones que sàpien usar-ho per a poder prestar una atenció el més ràpida possible”.

Etiquetes