#
13
0
165

Baixa el rebut del clavegueram

L’Ajuntament d’Alfondeguilla redueix a la meitat el rebut del clavegueram per a 2018

L'Ajuntament d’Alfondeguilla ha aprovat en ple la reducció del 48% en el rebut del clavegueram per al pròxim any. Així, els veïns passaran de pagar 83 euros a 43 euros en el rebut del pròxim any.

L'alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha explicat que “després de molts anys d'ajustos, per fi estem en disposició de començar a reduir els pagaments als veïns i comencem amb una rebaixa important en el rebut del clavegueram”.

El primer edil ha assenyalat que aquesta reducció suposarà que l'Ajuntament d’Alfondeguilla deixarà d'ingressar a partir del pròxim any al voltant de 20.000 euros. “Però l'important en aquest cas és que aqueixos diners estarà en la butxaca dels nostres veïns”, ha continuat.

Salvador Ventura ha destacat l'esforç econòmic realitzat per tot el municipi. “Estem deixant arrere una situació molt complicada per a Alfondeguilla i tot açò és gràcies al sacrifici de tots els veïns que han sabut entendre les necessitats d'un municipi que manca de grans ingressos al no tenir indústria”.

 

Etiquetes